samarbejde

Pilates - matwork


Hos kiropraktorhuset Roar er det muligt at træne pilates matwork med fysioterapeut Helle Witting. Helle har i en lang årrække undervist i pilates med særlig fokus på ryg og nakke, og mange i Roskilde og Viby Sj. kender hendes træning for dens særlig høje kvalitet.

Hvad er pilates - matwork?
Pilates er en træningsform, der styrker din muskulaturs udholdenhed og smidighed, samtidigt med at du får en øget kropsbevidsthed og en bedre holdning.

Træningen foregår som gulvøvelser på måtte og involverer nogle gange træning med en stor træningsbold eller andre småredskaber.

Pilates er for alle uanset alder, størrelse og træningstilstand. Vores hold er på maks. 6 personer, så der er god mulighed for individuel vejledning og hensyn.

Hvad koster det?
Prisen pr. træningsgang er 117 kroner for pilates matwork. Betalingen foregår pr. måned bagud.

Da pilates matwork foregår som fysioterapeutisk holdtræning, er der mulighed for tilskud fra Danmark.

Du betaler kun for de gange, du deltager i træningen, når bare du melder afbud senest 12 timer inden træningstimens start. Glemmer du at melde afbud, tæller det for én træningsgang.

Hvordan kommer jeg i gang?
Pilates matwork hos Kiropraktorhuset Roar er for alle, uanset om man er patient på klinikken i forvejen eller ej. Lider du af smerter i ryg eller nakke, er det vigtigt, at du forinden er blevet grundigt udredt og måske behandlet for dine smerter. I så fald skal du bestille tid hos én af kiropraktorerne i klinikken inden første træning. Vi har andre træningstilbud i klinikken, og måske er et af disse tilbud mere relevant for dig med smerter.

Du har også mulighed for at træne pilates på en reformer, der er en specialdesignet maskine til pilates. Du kan læse mere om reformer her

Tilmeldingen til pilatesholdende foregår online. Du tilmelder dig nederst på denne side under “Bestil tid”.

Hvad med påklædning og omklædning?
Påklædningen er behageligt træningstøj. Du kan enten komme omklædt eller omklæde i en af vores to kabiner.

Hvornår kan jeg træne?
Vi tilbyder flere forskellige hold i løbet af ugen og opretter nye hold, efterhånden som behovet ændrer sig. Træningen varer 60 minutter. De enkelte holdtider kan du se i bookingsystemet nedenfor.

Booking pilates
Tilmelding, afmelding og ændring af træningstider foregår i vores online bookingssystem, og ikke ved telefonisk kontakt til klinikken. Du kan ændre dine tider frit indtil 12 timer inden et pilateshold. Herefter er det ikke muligt at afmelde sig det pågældende hold. Husk at din tilmelding er bindende, så snart der er mindre en 12 timer til holdets start.

Bestil tid
Online booking system fra TimeCenter

Kiropraktorhuset Roar | Stændertorvet 2, 1. sal | 4000 Roskilde | tlf. 4637 1860 | kiropraktor@kirosk.dk