Generelle spørgsmål

Antallet af behandlinger afhænger af, hvilken problemstillinger, der er tale om, og hvor længe du har gået med problemet, inden du opsøger os. En typisk akut problemstilling som hold i nakken eller hold i lænden kræver typisk 4-6 behandlinger. En diskusprolaps tager som regel 2-4 mdr, men her vil antallet af behandlinger variere alt efter dit behov.

Du vil altid bliver præsenteret for en behandlingsplan ved første besøg hos kiropraktoren, hvor du vil få et så realistisk bud, som det nu er muligt at give på hvilken og hvor mange behandlinger, der forventes.

Nej, det gør som regel ikke ondt at blive behandlet – men kommer man med smerter, kan det gøre ondt, at nogen berører smertepunktet, eller at vævet bliver strukket i forbindelse med behandlingen.

Du vil altid bliver orienteret om, hvilken behandling der bliver igangsat, og det står dig frit for at afvise en bestemt behandlingsform.

Prisen for kiropraktorbehandling aftales i en overenskomst mellem Dansk Kiropraktor Forening og Danske Regioner. Det koster derfor det samme at gå til kiropraktor over hele landet. Se aktuelle priser her

Træning

Det er en god idé at lave lette øvelser hver dag. Forslag til øvelser kan du få hos kiropraktoren eller fysioterapeuten.

Træner man på hold i klinikken, foregår træningen typisk 1-2 gange om ugen, afhængigt af hvilket hold man træner på.

Vi har forskellige muligheder for træning, som du kan læse mere om her: Muligheder for rygtræning hos Kiropraktorhuset Roar i Roskilde
Vores holdtræninger foregår på små hold af 4-6 personer, så der kan tilbydes individuel tilpasset trænet. Alle kan træne på vores hold uanset alder, størrelse, smerter og fysisk formåen, men det kan være, at et bestemt hold passer bedre til dig. Læs mere om vores holdtræninger her: Holdtræning