Øvelser og træning

Øvelser og træning kan både anvendes som en del af et behandlingsforløb og som en forebyggende foranstaltning for at begrænse risikoen for, at et problem skal vende tilbage. Vi benytter os af flere forskellige øvelser og træningsformer afhængigt af patientens problemstilling, funktionsniveau, træningsniveau og egne præferencer.

Det kan være, at du har behov for et øvelsesprogram, som du kan lave derhjemme. I disse tilfælde får du en tid inde hos vores fysioterapeut, som gennemgår et program med dig, der er specielt tilrettelagt til din problemstilling. Fordelen ved at have fysioterapi direkte tilknyttet i klinikken, er at din kiropraktor snakker med fysioterapeuten inden din konsultation hos fysioterapeuten. Du starter således ikke forfra, men kan få lagt et program, der er relevant for dit aktuelle udgangspunkt.

Har du et særligt behov for eller mest lyst til holdtræning, kan vi tilbyde flere forskellige typer holdtræning, som passer til din problemstilling. Typisk vil valget af træningshold foregå i et samarbejde med din kiropraktor.

Holdtræning

Pilates i Roskilde

Vi har følgende holdtræningstilbud:

  • Ryghold
  • Nakke-/skulderhold
  • Stenosehold

Holdene er nogle, du kan komme på ved at aftale det med din kiropraktor. Inden du møder på holdet første gang, har din kiropraktor snakket med fysioterapeuten omkring din problemstilling, så træningen bliver tilrettelagt dit niveau. I træner maks. 4 personer på et hold, så der er stor mulighed for at tage individuelle hensyn.

Man træner en gang om ugen i minimum 8 uger, og betalingen foregår en gang om måneden bagudbetalt. Se prisen på træning her.

Træningen foregår på klinikken i vores træningslokale, og der er omklædningsfaciliteter, men ingen mulighed for at bade.

Opfølgende holdtræning

Når du har været gennem et holdtræningsforløb, kan du med fordel benytte dig af et af vores tilbud om opfølgende holdtræning. Det er også et tilbud du kan benytte, selvom du ikke er patient i klinikken.

Vi tilbyder tre forskellige slags opfølgende holdtræning: Pilates, reformer og fysioflow.

Man booker selv sine tider ind online i vores bookingsystem (tryk bestil tid nedenfor). Man booker de tider, man har lyst til, og kan frit afmelde indtil 12 timer inden holdstart. Er et hold fyldt op, oprettes der automatisk venteliste.

Læs om Pilates
Læs om Reformer
Læs om Fysioflow
BESTIL TID TIL TRÆNING >>